سومین نشست کتابخانه ای کتابخانه عمومی رسالت

ساخت وبلاگ
سومین نشست کتابخانه ای کتابخانه عمومی رسالت مورخه 1395/4/29 ساعت 15 در محل کتابخانه عمومی رسالت برگزار گردید و کتاب های ذیل در این نشست معرفی گردید.

 

*شماره نشست:  3        *شهرستان:  سلطانیه        * كتابخانه: رسالت       * ماه برگزاري:تیر

*کتاب: دختران چه می پرسن                             * نویسنده: محمود اکبری

 * معرفی‌کننده: زهرا محمدقوجالو (عضو کتابخانه)    * ناشر: سنابل     * سال نشر:  1384               *موضوع: مسائل اجتماعی و اخلاقی

متن معرفی :یکی از ویژگی های انسان کنجکاوی وپرسش است. وسولات خاص دختران را به صورت یک کتاب تحت عنوان دختران چه میپرسن جمع آوری وتنظیم شده است.عناوین این کتاب عبارتند از:بلوغ،دوستی وعشق ، حجاب و پوشش ، ازدواج ، راز تفاوت ها و تبعیض ها ، محرم ونامحرم ،نماز ، متفرقه

*کتاب:  من زنده ام        * نویسنده:   معصومه آباد     * معرفی‌کننده: فاطمه غلامی نژاد(عضو کتابخانه)

* ناشر:   بروج              * سال نشر: 1392                       *موضوع: خاطرات دفاع مقدس

متن معرفی : : کتاب من زنده ام یکی از بهترین آثار حوزه دفاع مقدس استکه با نثری روان وگیرا توانسته است وضعیت اسفناک اسرای ایرانی ورذالت دشمن بعثی باشدکتاب من زنده ام خاطرات دوران چهار ساله ی اسارت معصومه آباد در زندان های رژیم بعث صدام است. این کتاب در رابطه با اسارت و بخشی از خاطرات نانوشته 4 بانوی اسیر ایرانی به نگارش در آمده تا گویای وضعیت زنان اسیر در زندان های رژیم بعث عراق، و همچنین عفت و حیای آنان در دوران هشت سال دفاع مقدس باشد. معصومه آباد، در زمان اسارت هفده ساله بوده است، در روزهای ابتدایی حمله عراق تعدادی از ایتام جنگ زده را به شیراز برده بود تا آن ها را از صحنه جنگ دور کند و هنگام برگشتن ناگهان اسیر می‌شود و به همین جهت وی در کتابش، بیشتر روزهای نخست جنگ هشت ساله را ترسیم می کند. این کتاب دارای هشت فصل است، فصل اول و دوم کتاب باعنوان های کودکی و نوجوانی، شرح حال راوی کتاب از کودکی تا دوره ی نوجوانی اش است، فصل سوم با عنوان انقلاب، شرایط زمانی و مکانی و اتفاقاتی که در آن دوره رخ داده بود و بر روی نویسنده کتاب تاثیر گذاشته بود، توضیح داده شده است و مخاطب را با زندگی مردم در آن زمان آشنا می کند. از فصل چهارم به بعد، آغاز جنگ و تحولاتی که در آن زمان رخ داده است به زیبایی، تصویر کشیده شده است و به علت این که نویسنده کتاب، در اوایل جنگ به اسارت گرفته شده است، وقایع جنگ را تا زمانی که در منطقه حضور داشته شرح داده است. در فصل پنجم با عنوان زندان الرشید بغداد، روایت هایی را از چگونگی برخورد عراقی ها با اسیران ایرانی بیان کرده است. نویسنده در کتاب متذکر شده است که نتوانسته تمام جملات تحقیرآمیز و شرم‌آوری که در طول اسارت از زبان بعثی‌ها شنیده است را نقل کند اما هرآنچه در کتاب آمده، به اندازه کافی گویای شرایط آن روزهای سخت هست. فصل ششم با عنوان انتظار، به انتظار خانواده  نویسنده اختصاص داده شده است.4 سال دوری از دختر خانواده و تمام سختی هایی که پدر و مادر و خواهران و برادران وی در طی این مدت کشیده اند به خوبی توصیف شده است. فصل هفتم با عنوان اردوگاه موصل و عنبر، در رابطه با نویسنده و زندگی او در زندان های موصل و عنبر است. بیان فعالیت های معصومه آباد و زنان دیگر در این زندان ها و همکاری اسرای مرد با آنها و همچنین برخورد نظامیان بعثی با آنها از جمله مباحثی است که در این فصل به آنها پرداخته شده است. فصل هشتم با عنوان عکس و اسناد می باشد.

 

 

*کتاب:   انسان در عرف عرفان     * نویسنده: حسن حسن زاده آملی       * معرفی‌کننده:  اعظم قنبری (عضو کتابخانه)

* ناشر: سروش                  * سال نشر:1377                  *موضوع: انسان (عرفان)

متن معرفی : این کتاب رساله ای پیرامون موضوع انسان در عرف عرفان از دیدگاه قرآن کریمو اخبار وسایط فیض الهی است که توسط استاد آیت الله حسن حسن زاده آملی در چهار فصل با عناوین در تعریفانسان، مراد از عرفان در موضوع رساله، تمثلات و القاءات سبوحی، اصول ایقانی تدوین شده است. نویسندهارجمند این اثر را مانند سایر آثار عالمانه خویش، ساده و در خور همگان به رشته تحریر درآورده است. مراد از عرفان در موضوع رساله عرفان به توحید صمدی است عارف بالله است و همچنین عرفان اصیل انسان ساز،منطق وحی به نام قرآن کریم است و آنچه را که امامان معصوم(ع) در بیان این امر فرموده اند در واقع همه آنهاتفسیر انفسی قرآن کریم اند. انسان را نیز در عرف منطق، حیوان ناطق تعریف کرده اند، اما انسان در عرف عرفان کسی است که لیاقت ها وقابلیت هایی دارد که چون به فضیلت برسند و او را متّصف به صفات ربوبی و محاسن اخلاق و محامد آداب کنند، اودیگر همان حیوان ناطق نیست؛ بلکه انسان واقعی حقیقی است.

*کتاب: رویای من      * نویسنده: مریم جعفری    * معرفی‌کننده:  زهرا قوجالو(عضو کتابخانه)

* ناشر: پگاه               * سال نشر:1379                  *موضوع: داستان های فارسی

متن معرفی :در باره دختری به نام فرانک که با نامادری و پدرش و دو خواهر دو قلو به نام های الهام و کتایون که خیلی هم خواهرانش را دوست دارد زندگی می کند. پدرش هم او را دوست دارد ولی از ترس گیتی (نامادری) این دوست داشتن را نمی تواند بیان کند. گیتی دوست دارد که فرانک او را مادر خطاب کند ولی فرانک قبول نکرده و او را خانم صدا می زند. این داستان ادامه پیدا می کند تا اینکه پسر دوست پدرش از خارج با مدرک دکترا بر می گردد و شهروز دوست دوران کودکی فرانک بوده و ادامه ماجرا …

*کتاب:تاجر خوشبخت       

* نویسنده:امیرحسین موسوی                               *معرفی‌کننده : زینب قوجالو(عضو کتابخانه)

* ناشر: جامعه القرآن الکریم       * سال نشر:1389              *موضوع: داستان فارسی

متن معرفی : این کتاب درباره ی مرد تاجر خوشبختی است که درهرمعامله ای که انجام می دهد سود می کرد به همین خاطرفکری به سرش زد که این ثروتی که دارد ازراه تلاش بدست می آید یا خداوند به اومیدهد به همین خاطرتمام خرماهای شهراهوازرا خریداری کرد وبرای فروش به بصره که مرکز خرما بود برد تا بفروشد درراه به لشکربزرگی ازسربازان برخورد کرد که به دنبال چیزی می گشتند ومرد تاجربا تعجب به آنها نگاه می کرد سربازی به سمت آنان آمد و گفت من فرستاده حاکم بصره هستم تا تورا به حضورایشان ببرم وقتی که به حضور حاکم رسیدند مرد تاجر با ترس واحترام تعظیمی کرد ماجرا را برای حاکم تعریف کرد دراین هنگام مرد تاجر مشتی خاک اززمین برداشت که انگشترحاکم دربین خاک ها بود مرد تاجرازاین که دراین معامله هم سود بدست آورده بود خدا را شکرکرد ودانست که درهمه ی این سالها به خاطراراده ی خدا بوده که ثروت بدست آورده است . 

کتابخانه عمومی رسالت...
ما را در سایت کتابخانه عمومی رسالت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : resalatlibraryo بازدید : 358 تاريخ : پنجشنبه 25 شهريور 1395 ساعت: 14:47